Design magazin
Design magazin
Konzol

Qadem Hooks

Konzol A Qadem Hooks egy műalkotás, amelynek konzol funkciója a természet ihlette. Különböző festett zöld öreg horgokból áll, amelyeket a Qademmel (egy régi fa öszvér nyereg hátuljával) együtt használták a búza egyik faluból a másikba történő szállításához. A horgok alapjául a régi búzacséplő táblához vannak rögzítve, és kész üveglaplal a tetején.

Konzol

Mabrada

Konzol Egyedülálló, festett fából készült kőből készült konzol, amely egy régi autentikus kávédarálót mutat be, amely a török korszakig nyúlik vissza. Egy jordániai kávéhűtőt (Mabrada) reprodukáltak és úgy alakították ki, hogy az egyik lábának álljon konzol másik oldalán, ahol a daráló ül, így lenyűgöző darabot teremt az előcsarnok vagy a nappali számára.

A Vállalati Identitás

Jae Murphy

A Vállalati Identitás A negatív teret azért használják, mert kíváncsivá teszi a nézőket, és ha egyszer megtapasztalják ezt az Aha pillanatot, azonnal tetszik és memorizálja. A logójelnek J, M kezdőbetűi vannak, a kamera és az állvány a negatív helybe van beépítve. Mivel Jae Murphy gyakran fényképez gyermekeket, a névből kialakított nagy lépcsők és az alacsonyan elhelyezett kamera azt sugallják, hogy a gyerekek szívesen láthatók. A vállalati identitás kialakításán keresztül tovább fejleszti a logó negatív tér-elképzelését. Új dimenzióval egészíti ki az elemeket, és valósághűvé teszi a szlogen: A hétköznapi jelenség ritka megjelenése.

Kétüléses

Mowraj

Kétüléses A Mowraj kétüléses, az egyiptomi és gótikus etnikai stílusok szellemének megtestesítésére tervezték. Alakját a Nowrag-ból származtatta, a cséplő szán egyiptomi változatából úgy módosították, hogy megtestesítse a gótikus hangulatot anélkül, hogy veszélyeztetné annak etnikai antediluviai lényegét. A formatervezés fekete lakkozott, egyiptomi kézműves gravírozásokkal mind a karon, mind a lábon, valamint a csavarokkal és húzógyűrűkkel ellátott, gazdag bársony kárpitozás, amely középkori gótikus megjelenést mutat.

A Vállalati Identitás

Predictive Solutions

A Vállalati Identitás A Predictive Solutions a prognosztikai elemzésekhez szánt szoftvertermékek szolgáltatója. A vállalat termékeit előrejelzések készítésére használják a meglévő adatok elemzésével. A társaság jele - egy körszerepe - a kördiagramok grafikáira, valamint a szem profiljában nagyon stilizált és egyszerűsített képére hasonlít. A márkájú „fényszóró” platform az összes márka grafika vezérlője. Mind a változó, absztrakt folyékony formákat, mind a tematikusan egyszerűsített ábrákat különféle alkalmazásokban használják kiegészítő grafikákként.

A Vállalati Identitás

Glazov

A Vállalati Identitás Glazov egy bútorgyár az azonos nevű városban. A gyár nem drága bútorokat gyárt. Mivel az ilyen bútorok meglehetősen általános jellegűek, úgy döntöttek, hogy a kommunikációs koncepciót az eredeti "fa" 3D betűkre alapozzák, az ilyen betűkből álló szavak a bútorkészleteket szimbolizálják. A betűk a "bútor", "hálószoba" stb. Vagy kollekciónevekből állnak, és úgy vannak elhelyezve, hogy hasonlítsanak a bútordarabokra. A vázolt 3D betűk hasonlóak a bútorokhoz, és levélpapíron vagy fényképészeti háttérrel is felhasználhatók márka azonosításához.