Design magazin
Design magazin
A Sörcímke

Carnetel

A Sörcímke Szecessziós stílusú sörcímke. A sörcímke számos részletet tartalmaz a sörfőzési folyamatról. A formatervezés két különböző palackra is illeszkedik. Ez egyszerűen megtehető úgy, hogy a mintát 100 százalékos kijelzőre és 70 százalékra nyomtatja. A címke egy adatbázishoz kapcsolódik, amely biztosítja, hogy minden palack egyedi töltési számot kapjon.

A Márka Identitás

BlackDrop

A Márka Identitás Ez egy személyes márka stratégia és identitás projekt. A BlackDrop üzletlánc és márka, amely kávét árusít és terjeszt. A BlackDrop egy személyes projekt, amelyet eredetileg a személyes szabadúszó kreatív vállalkozás hangjának és kreatív irányának meghatározására fejlesztettek ki. Ezt a márka identitást azzal a céllal hozták létre, hogy Aleks megbízható márka-tanácsadóvá váljon az induló közösségben. A BlackDrop egy sima, kortárs, átlátható indítómárkát jelent, amelynek célja időtlen, felismerhető és az iparágban vezető márka.

A Fotósorozatok

U15

A Fotósorozatok A művészek projektje kihasználja az U15 épület tulajdonságait, hogy társulást hozzon létre a kollektív képzeletben jelen lévő természetes elemekkel. Kihasználva az épület szerkezetét és annak részeit, valamint színét és formáját, megpróbálnak speciálisabb helyeket idézni, mint például a Kínai Kőerdő, az Amerikai Ördög-torony, mint általános természetes ikonokat, mint például vízesések, folyók és sziklás lejtők. Annak érdekében, hogy minden képen eltérő értelmezés legyen, a művészek az épületet minimalista megközelítés segítségével vizsgálják, különböző szögekből és perspektívákból.

A Webhely

Travel

A Webhely A kialakítás minimalista stílust használt, hogy ne terhelje meg a felhasználói élményt felesleges információkkal. Ugyancsak nagyon nehéz a minimalista stílust alkalmazni az utazási ágazatban, mivel az egyszerű és áttekinthető kialakítás mellett a felhasználónak teljes információkat kell megszereznie utazásáról, és ezt nem könnyű kombinálni.

A Márkajelzés És A Csomagolás

Leman Jewelry

A Márkajelzés És A Csomagolás A Leman Jewelry új identitásának vizuális megoldása egy teljesen új rendszer volt, amely a luxus, a kifinomult, de mégis kifinomult és minimális érzetet keltette. Az új embléma, amelyet a Leman munkafolyamata inspirált, a haute couture formatervezési szolgáltatást, azáltal, hogy minden csillag- vagy szikra-szimbólumot körülvevő gyémánt alakzatot elkészített, kifinomult szimbólumot készített, és visszatükrözi a gyémánt ragyogó hatását. A nyomon követés után az összes kiegészítő anyagot kiváló minőségű részletekkel állították elő, hogy kiemeljék és gazdagítsák az új márka vizuális elemeinek luxusát.

A Zenei Ajánlás Szolgáltatás

Musiac

A Zenei Ajánlás Szolgáltatás A Musiac egy zenei ajánlásmotor, proaktív részvételt hajt végre, hogy pontos lehetőségeket találjon a felhasználók számára. Célja, hogy alternatív felületeket javasoljon az algoritmus autokráciájának megtámadására. Az információszűrés elkerülhetetlen keresési módszerré vált. Viszont visszhangkamrás effektusokat hoz létre, és korlátozza a felhasználókat kényelmi zónájukban azáltal, hogy szigorúan követik preferenciáikat. A felhasználók passzívvá válnak, és nem kérdezik a gép által kínált lehetőségeket. Az opciók áttekintésére fordított idő növelheti a hatalmas bioköltségeket, ám az erőfeszítések jelentősebb élményt teremtenek.