Design magazin
Design magazin
A Könyv

Brazilian Cliches

A Könyv A "brazil Clichés" egy brazil magasnyomású klišek régi katalógusából származó képek felhasználásával készült. De címének oka nemcsak az ábrák összetételében használt klipekkel magyarázható. Minden oldal fordulóján más típusú brazil klisékkel találkozunk: történelmi klipekkel, mint például a portugál érkezése, az őslakos indiánok katechizálása, a kávé és az arany gazdasági ciklusok ... magában foglalja még a brazil kortárs kligeket is, tele dugókkal, adósságok, zárt társasházak és elidegenedés - ábrázolva egy tiszteletlen kortárs vizuális narratívában.

Az Organikus Olívaolaj

Epsilon

Az Organikus Olívaolaj Az Epsilon olívaolaj egy korlátozott kiadású termék, melyet ökológiai olajfaültetvényekből készítenek. A teljes gyártási folyamat kézzel történik, hagyományos módszerekkel, és az olívaolajat szűrés nélkül palackozzák. Ezt a csomagot úgy terveztük meg, hogy biztosítsa, hogy az erősen tápláló termék érzékeny alkotóelemeit a fogyasztó bármilyen változás nélkül megkapja a malomból. A Quadrotta palackot egy borítással védett, bőrrel megkötött és kézzel készített fadobozba helyezzük, lezárva viasszal. A fogyasztók tehát tudják, hogy a termék közvetlenül a malomból érkezett, bármiféle beavatkozás nélkül.

Naptár

calendar 2013 “Safari”

Naptár A Safari egy papírállat-naptár. Egyszerűen nyomja ki az alkatrészeket, hajtsa össze és rögzítse a befejezéshez. Legyen 2011 a vadon élő találkozások éve! Élet a tervezéssel: A minőségi formatervezési minták képesek módosítani a teret és átalakítani a felhasználók gondolkodását. Kényelmesen látják, tartják és használják. Átvilágítják őket és meglepetésük eleme, gazdagítva a teret. Eredeti termékeinket az „Élet a tervezéssel” koncepció alapján terveztük.

A Bejárati Asztal

organica

A Bejárati Asztal Az ORGANICA a Fabrizio filozófiai ábrázolása minden olyan szerves rendszerről, amelyben minden rész össze van kötve, hogy létezzen. A tervezés az emberi test bonyolultságán és az emberi elképzelésen alapult. A néző vezet egy fenséges utazáshoz. Az utazás ajtaja két, tömegesnek tekinthető masszív fa forma, majd egy gerinchez hasonló alumínium tengely csatlakozókkal. A néző artériához hasonló csavart rudakat találhat, amelyeknek formája értelmezhető szervként, és a finálé gyönyörű sablonüveg, erős, de törékeny, akárcsak az emberi bőr.

Naptár

calendar 2013 “Farm”

Naptár A Farm egy apró papírállat-naptár. Teljesen összeszerelve elkészíti a kellemes miniatűr farmot, amely hat különböző állatból áll. Élet a tervezéssel: A minőségi formatervezési minták képesek módosítani a teret és átalakítani a felhasználók gondolkodását. Kényelmesen látják, tartják és használják. Átvilágítják őket és meglepetésük eleme, gazdagítva a teret. Eredeti termékeinket az „Élet a tervezéssel” koncepció alapján terveztük.