Design magazin
Design magazin
Az Album Borítója

Haezer

Az Album Borítója Haezer híres szilárd basszushangjáról, epikus töréseiről, jól polírozott effektusaival. Ez a hang olyan fajta hang, amely csak egyenesen előrelépő tánczeneként jelentkezik, de alaposabb megfigyelés vagy hallgatás közben elkezdi felfedezni a frekvencia többrétegűségét a késztermékben. A kreatív koncepció és megvalósítás szempontjából a kihívás a Haezer néven ismert hangélmény szimulálása volt. A műalkotás stílusa egyáltalán nem a tipikus tánczene stílus, így Haezer saját műfajvá válik.

A Menü Borítója

Magnetic menu

A Menü Borítója Néhány átlátszó műanyag fólia, amely mágnesekkel van összekötve, és amely tökéletes fedelet szolgál a különféle nyomtatott anyagok számára. Könnyen kezelhető. Könnyen gyártható és karbantartható. Tartós termék, amely időt, pénzt, nyersanyagokat takarít meg. Környezetbarát. Könnyen adaptálható különböző célokra. Ideális vendéglőknek a menük fedezésére. Amikor például a pincér csak egy oldalt hoz fel gyümölcs koktélokkal, és csak egy oldalt süteményekkel a barátja számára, akkor ez szinte olyan, mint az Ön számára készült személyre szabott menük.

A Dvd Doboz

Paths of Light

A Dvd Doboz A Zina Caramelo rövid animációs Paths of Light animációjának legjobb módja annak biztosítása volt, hogy a DVD-nek szép, megfelelő egysége legyen. A csomagolás valójában úgy néz ki, mintha kivették volna az erdőből és öntötték CD-lemez létrehozásához. Kívülről különféle vonalak láthatók, amelyek szinte kis fákként jelennek meg a ház oldalán. A fa külső felület is rendkívül naturalista megjelenést kölcsönöz. A Paths of Light egy szélsőséges frissítés azokhoz az esetekhez képest, amelyeket sokan láttak a 1990-es évek CD-jén, amelyek általában alap műanyagból álltak, és papírcsomaggal megmagyarázták a tartalmat. (Szöveg: JD Munro)

Weboldal Tervezés

Trionn Design

Weboldal Tervezés A fehér vászon ideális hátteret kínál az építkezéshez. A cukros, édes színkombináció tökéletes figyelemfelkeltő elemet biztosít, amely felhívja a nézőt. A serif és a sans serif betűtípusok, valamint a súlyozás és a színek kombinációja olyan merész keveréket eredményez, amely arra készteti a nézőt, hogy tovább vizsgálja. HTML5 Parallax animációs weboldal, reagáló, Saját munkatársak vektor-karaktereinek tervezésével rendelkezik. egyedülálló Design Ever élénk színű, szép és sima animációkkal ..

A Sör Színminták

Beertone

A Sör Színminták A Beertone az első sör-referencia útmutató, amely a különböző sörszínekre alapul, üveg alakú ventilátorként bemutatva. Az első kiadáshoz 202 különböző svájci sörről gyűjtöttünk információkat, amelyek országszerte utaznak, keletről nyugatra, északról délre. Az egész folyamat sok időt igényelt és részletes logisztikát igényelt a megvalósításhoz, ám e két szenvedély együttes eredménye nagyon büszkevé tesz minket, és további kiadásokat már terveznek. Egészségére!

A Márka Identitás

SATA | BIA - Blue Islands Açor

A Márka Identitás A BIA az atlanti égbolt helyi madár szimbóluma, amely gondolatokon és álmokon fekszik az országok felett, a természet pilóta, amely embereket, emlékeket, üzletet és cégeket szállít. A SATA-nál a BIA mindig szimbolizálja a szigetcsoport kilenc szigetének egyesülését egy atlanti kihívásban: vigye az Azori-szigetek nevét a világba, és hozza a világot az Azori-szigetekre. A BIA - Kék Szigetek Açor - egy újból feltalált acor madár, egyenes vonalú, prototípusok futurisztikus ihletésével, egyedi genetikai kódjára építve, aszimmetrikus, megkülönböztető és színes, mint az Azori-szigetek kilenc szigete.