Design magazin
Design magazin
A Bőrápoló Csomag

Bionyalux

A Bőrápoló Csomag Az új bőrápoló termékekben a bőr helyreállításának koncepciója egybeesik a zsákmány újrahasznosításának, a környezetvédelemnek és az ökológiai koncepciónak a nulla terhelésével. A 30 napos bőrjavító kezelési eljárás 60 napos élelmezésbeli korlátozott eltarthatóságának termékjellemzői közül a 30 és 60 a termék vizuális felismerési szimbólumává válik, és a felhasználás három fázisa, az 1,2, 3 integrálva vannak a jövőképbe.

Projekt neve : Bionyalux, A tervezők neve : 33 and Branding, Ügyfél neve : BIONYALUX.

Bionyalux A Bőrápoló Csomag

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.