Design magazin
Design magazin
Csomagolás

Oink

Csomagolás Az ügyfelek piaci láthatóságának biztosítása érdekében játékos megjelenést és hangulatot választottak. Ez a megközelítés a márka összes tulajdonságát szimbolizálja, legyen az eredeti, ízletes, hagyományos és helyi. Az új termékcsomagolás használatának fő célja az volt, hogy bemutassák a vásárlóknak a fekete sertés tenyésztésének és a hagyományos húsfinomságok kiváló minőségű előállításának történetét. Linómetszet technikával készült illusztrációkészlet, amely a kézműves mesterséget mutatja be. Maguk az illusztrációk is hitelességet mutatnak be, és arra ösztönzik a vásárlót, hogy gondolkodjon el az Oink termékekről, azok ízéről és állagáról.

Tornacipős Doboz

BSTN Raffle

Tornacipős Doboz A feladat egy Nike cipő akciófigurájának megtervezése és elkészítése volt. Mivel ez a cipő a fehér kígyóbőr dizájnt élénkzöld elemekkel ötvözi, egyértelmű volt, hogy az akciófigura egy torzszülött lesz. A tervezők nagyon rövid idő alatt felvázolták és optimalizálták a figurát a jól ismert akcióhősök stílusában akciófigurává. Aztán megterveztek egy kis képregényt történettel, és elkészítették ezt a figurát 3D nyomtatásban, kiváló minőségű csomagolással.

Kampány- És Értékesítéstámogatás

Target

Kampány- És Értékesítéstámogatás 2020-ban a Brainartist multimédiás kampányt indít Steitz Secura ügyfelének, hogy új ügyfeleket szerezzen: erősen egyénre szabott üzenettel, célzott plakátkampányként a lehető legközelebb a potenciális vásárlók kapujához, valamint személyre szabott postai küldeményt a hozzá illő cipővel. aktuális gyűjtemény. A címzett akkor kapja meg a megfelelő partnert, amikor időpontot egyeztet az értékesítőkkel. A kampány célja az volt, hogy Steitz Securát és a hozzá illő társaságot tökéletes párosként állítsák színpadra. A Brainartist kidolgozta a teljes nagyon sikeres kampányt.

Eseménymarketing Anyag

Artificial Intelligence In Design

Eseménymarketing Anyag A grafikai tervezés vizuálisan mutatja be, hogyan válhat a mesterséges intelligencia a tervezők szövetségesévé a közeljövőben. Betekintést nyújt abba, hogy a mesterséges intelligencia hogyan segíthet a fogyasztói élmény személyre szabásában, és hogyan áll a kreativitás a művészet, a tudomány, a mérnöki tudomány és a design célkeresztjében. Az Artificial Intelligence In Graphic Design Conference egy 3 napos rendezvény novemberben San Franciscóban, Kaliforniában. Minden nap van egy tervezési workshop, különböző előadók előadásai.

Vizuális Kommunikáció

Finding Your Focus

Vizuális Kommunikáció A tervező célja egy olyan vizuális koncepció megjelenítése, amely egy fogalmi és tipográfiai rendszert demonstrál. Így a kompozíció egy meghatározott szókincsből, pontos mérésekből és központi előírásokból áll, amelyeket a tervező alaposan figyelembe vett. A tervező célja továbbá egy világos tipográfiai hierarchia felállítása annak érdekében, hogy meghatározza és mozgassa azt a sorrendet, amelyben a közönség megkapja a tervből származó információkat.

Márkaépítés

Cut and Paste

Márkaépítés Ez a projekt eszköztár, a Kivágás és beillesztés: A vizuális plágium megelőzése egy olyan témával foglalkozik, amely a tervezési iparban mindenkit érinthet, a vizuális plágium azonban olyan téma, amelyről ritkán esik szó. Ennek oka lehet a képről való hivatkozás és a másolás közötti kétértelműség. Ezért ez a projekt azt javasolja, hogy felhívja a figyelmet a vizuális plágiumot körülvevő szürke területekre, és ezt helyezze a kreativitásról szóló beszélgetések előterébe.