Design magazin
Design magazin
A Pékség Vizuális Identitása

Mangata Patisserie

A Pékség Vizuális Identitása A Mångata svédül romantikus jelenetként jelenik meg. A hold csillogó, útszerű tükröződése az éjszakai tengeren jön létre. A jelenet vizuálisan vonzó és elég különleges ahhoz, hogy megteremtse a márka imázsát. A fekete és arany színpaletta utánozza a sötét tenger hangulatát, és titokzatos, luxusvilágot adott a márka számára.

Projekt neve : Mangata Patisserie, A tervezők neve : M — N Associates, Ügyfél neve : M — N Associates.

Mangata Patisserie A Pékség Vizuális Identitása

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.