Design magazin
Design magazin
A Mesterséges Topográfia

Artificial Topography

A Mesterséges Topográfia Nagy bútorok, mint egy barlang Ez a díjnyertes projekt elnyerte a Művészet Nagydíját a Konténerek Nemzetközi Versenyén. Ötletem az, hogy egy tartály belsejében kimerítsem a térfogatot, hogy amorf helyet hozzon létre, mint egy barlang. Csak műanyagból készül. Körülbelül 1000 lapot 10 mm vastag lágy műanyagból vágtak kontúrvonal formájában, és rétegként rétegezték. Ez nem csak a művészet, hanem a nagy bútorok is. Mivel az összes rész puha, mint egy kanapé, és az a személy, aki ebbe a helybe lép, pihenhet, ha megtalálja a testének megfelelő helyet.

Projekt neve : Artificial Topography, A tervezők neve : Ryumei Fujiki and Yukiko Sato, Ügyfél neve : .

Artificial Topography A Mesterséges Topográfia

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.