Design magazin
Design magazin
Laptop Asztal

Ultraleggera

Laptop Asztal A felhasználó lakóhelyén képes lesz egy dohányzóasztal feladatának elvégzésére és számos tárgy elhelyezésének, elhagyásának, szem előtt tartásával kapcsolatos igények kielégítésére; Nemcsak laptop használatra tervezték, de lehet, hogy kevésbé specifikus a laptop használatára; Térdre történő mozgáskorlátozás nélkül lehetővé teszi a különböző ülőhelyzeteket, korlátozva a mozgékonyságot. Röviden: otthoni bútor, amelyet nem térdre használnak, de mégis ajánlott olyan pillanatokban használni, amikor az ülőegységekben találhatók, például rövid ülés kanapéknál.

Szék

Stocker

Szék A Stocker egy fúzió egy szék és egy szék között. A könnyű, egymásra rakható faülések magán- és félig hivatalos helyiségekben alkalmazhatók. Kifejező formája hangsúlyozza a helyi fa szépségét. A bonyolult szerkezeti kialakítás és kivitele lehetővé teszi, hogy 8 mm-es 100% -os tömörfa vastagságú anyagból robusztus, de könnyű tárgyat hozzon létre, amelynek súlya csak 2300 Gram. A Stocker kompakt felépítése helytakarékos tárolást tesz lehetővé. Összerakva egymástól, könnyen tárolható és innovatív kialakításának köszönhetően a Stocker teljesen lenyomható egy asztal alá.

A Dohányzóasztal

Drop

A Dohányzóasztal Csepp, amelyet apró fa- és márványmesterek készítenek; tömör fa lakktestből és márványból áll. A márvány sajátos textúrája elválasztja az összes terméket egymástól. A csepp dohányzóasztal térbeli részei segítik a kis ház kiegészítőinek megszervezését. A formatervezés másik fontos tulajdonsága a karosszéria alatt elrejtett kerekek által biztosított könnyű mozgás. Ez a kialakítás lehetővé teszi különböző kombinációk létrehozását márvány- és színválasztékkal.

Munkaasztal

Timbiriche

Munkaasztal A forma úgy néz ki, hogy tükrözze a kortárs ember folyamatosan változó életét egy többértékű és találékony térben, amelynek egyetlen felülete megfelel a csúszó, eltávolítandó vagy elhelyezett fadarabok hiányának vagy jelenlétének, és végtelen lehetőségeket kínál a tárgyak szervezésére. egy munkaterületen, biztosítva a tartósságot a testreszabott helyekben, amelyek minden pillanat igényeinek megfelelnek. A tervezőket a tradicionális timbiriche játék ihlette, megújítva a személyes mozgatható pontok mátrixának lényegét, amely játékteret biztosít a munkahelynek.

Az Adaptív Szőnyeg

Jigzaw Stardust

Az Adaptív Szőnyeg A szőnyegek rombuszból és hatszögből készülnek, könnyen egymás mellé helyezhetők, csúszásgátló felülettel. Tökéletes padlóburkolásra és akár a falakra is, a zavaró hangok csökkentésére. A darabok 2 különféle formában érkeznek. A világos rózsaszínű darabokat NZ gyapjúból kézzel varrja, hímzett vonalakkal, banánszálból. A kék darabokat gyapjúra nyomtatják.

Elektromos Gitár

Eagle

Elektromos Gitár Az Eagle könnyű, futurisztikus és szobrászaton alapuló új elektromos gitárkoncepciót mutat be, új tervezési nyelvvel, amelyet a Streamline és az organikus tervezési filozófiák ihlette. A forma és a funkció egy egységet alkot, kiegyensúlyozott arányban, összefonódó térfogatban és elegáns vonalakban, áramlási és sebességérzékeléssel. Valószínűleg az egyik legkönnyebb elektromos gitár a tényleges piacon.