Design magazin
Design magazin
A Hűtött Sivatagi Kocsi

Sweet Kit

A Hűtött Sivatagi Kocsi 2016-ban hozták létre ezt a mobil kirakat desszertek étteremben történő kiszolgálására, és ez a K sorozat legújabb darabja. A Sweet-Kit kialakítás megfelel az elegancia, a manőverező képesség, a hangerő és az átláthatóság követelményeinek. A nyitómechanizmus egy gyűrűn alapul, amely egy akrilüvegtárcsa körül forog. Két öntött bükkgyűrű a forgáspálya, valamint fogantyúként szolgál a vitrina kinyitásához és a kocsi mozgatásához az étterem körül. Ezek az integrált szolgáltatások elősegítik a szolgáltatás helyének beállítását és kiemelik a megjelenített termékeket.

Forró Ital Szolgáltatás Friss Növényekkel

Herbal Tea Garden

Forró Ital Szolgáltatás Friss Növényekkel Patrick Sarran 2014-ben létrehozta a gyógynövény teakertet, mint egyedülálló tárgyat a Hong Kongbeli Landmark Mandarin Oriental számára. Az vendéglátó üzletvezető olyan kocsi vágyát akarta, amellyel a tea-ünnepséget elvégezheti. Ez a formatervezés újból felhasználja a Patrick Sarran által K sorozatú kocsikban kifejlesztett kódokat, ideértve a KEZA sajtkocsi és a Km31 multifunkcionális kocsit, amelyeket a kínai tájfestmény befolyásolt.

Pezsgő Kocsi

BOQ

Pezsgő Kocsi A BOQ egy jégfürdő kocsi pezsgő felszolgálására fogadásokon. Fa, fém, gyanta és üveg készült. A körszimmetria a tárgyakat és anyagokat a tervezés szerves részeként szervezi. A standard fuvolákat corolla-ban, fejjel lefelé, egy fehér gyantatartó alatt helyezik el, védettek a portól és az ütésektől. A szinte virágos kompozíció felkéri a vendégeket, hogy kört alkossanak az értékes ital megkóstolására. De mindenekelőtt a pincér számára hatékony színpadi kiegészítő.

A Többszintű Kocsi

Kali

A Többszintű Kocsi Ez a lépéskocsi a QUISO márka tervezőjének K sorozatának egyik eleme. Gyönyörűen kialakított tömör fából készül. Erős és állványos kivitelének köszönhetően ideális az alkohol felszolgálására az éttermi asztalnál. A szolgáltatás biztonsága és eleganciája érdekében az üvegeket párnából függesztik, a palackokat csúszásmentes bevonattal rögzítik, az ipari kerekek sima és csendes gördülést mutatnak.

A Multifunkcionális Kocsi

Km31

A Multifunkcionális Kocsi Patrick Sarran készítette a Km31-et az étterem széles körű felhasználására. A fő kényszer a multifunkcionalitás volt. Ez a kocsi egyedileg használható egy asztal kiszolgálására, vagy egymás után svédasztalos kiszolgálásra. A tervező egy csuklós Krion-tetejét ragasztott fel ugyanazon a kerekes alapra, amelyre számos kocsikhoz, például a KEZA-hoz, később a Kvin-hez, a Gyógyteakerthez és a Kali-hoz készült, amelyeket K sorozatnak neveztek el. A Krion keménysége lehetővé tette a teljes könnyű felület megválasztását, a fényűző létesítmény szilárdságával.

Az Automatikus Kávéfőző

F11

Az Automatikus Kávéfőző Az egyszerű és elegáns, tiszta vonalak és a kiváló minőségű alapanyagokból az F11 formatervezés professzionális és otthoni környezetben is megfelelő. A színes, 7 "-es érintőképernyő rendkívül egyszerűen használható és intuitív. Az F11 egy" egygombos "gép, ahol testreszabhatja a kívánt italokat a gyors kiválasztáshoz. Nagyobb babtartály, víztartály és talajtartály áll rendelkezésre a csúcsidő kezelésére. A szabadalmazott sörfőző nyomás alatt álló eszpresszót vagy nem túlnyomásos rendszeres kávét kínál, és az aromát a lapos kerámia pengék garantálják.