Design magazin
Design magazin
A Kávékészlet

Riposo

A Kávékészlet A szolgáltatás kialakítását a 20. század elején két iskola, a német Bauhaus és az orosz avantgárd ihlette. A szigorú egyenes geometria és a jól átgondolt funkcionalitás teljes mértékben megfelel az akkori manifesztumok szellemének: "ami kényelmes, szép". Ugyanakkor a modern trendeket követve a tervező két kontrasztos anyagot ötvöz a projektben. A klasszikus fehér tejporcelánt fényes, parafából készült fedők egészítik ki. A formatervezés funkcionalitását az egyszerű, kényelmes fogantyúk és az űrlap általános használhatósága támasztja alá.

Bútor Plusz Ventilátor

Brise Table

Bútor Plusz Ventilátor A Brise Table-t úgy alakították ki, hogy felismerje az éghajlatváltozás iránti felelősségvállalást és azt a vágyat, hogy a ventilátorok helyett inkább a légkondicionálókat használja. Az erős szél fújása helyett inkább a hideg érzésére koncentrál, amikor a levegőt keringti még a légkondicionáló lekapcsolása után is. A Brise Table segítségével a felhasználók szellõzhetnek, és oldalsó asztalként is használhatják. Ezenkívül jól átereszti a környezetet, és szebbé teszi a teret.

A Dohányzóasztal

Cube

A Dohányzóasztal A tervezést az Arany Ratio és a Mangiarotti geometriai szobrai ihlette. A forma interaktív, különféle kombinációkat kínál a felhasználó számára. A formatervezés négy különféle méretű dohányzóasztalból és egy kocka alakja körül sorakozó puffából áll, amely világító elem. A kialakítás elemei multifunkcionálisak, hogy megfeleljenek a felhasználó igényeinek. A terméket Corian anyagból és rétegelt lemezből gyártják.

Szék

Ydin

Szék Az Ydin széklet egy egyszerű rögzítőrendszernek köszönhetően saját maga is felszerelhető, speciális szerszámok használata nélkül. A 4 azonos láb nincs elrendezve meghatározott sorrendben, és a beton ülés, amely kulcstartóként szolgál, mindent a helyén tart. A lábakat lépcsőgyártó fémből készítik, a hagyományos famegmunkálási technikákkal könnyen megmunkálhatók és végül olajozzák. Az ülést egyszerűen egy tartós szálerősítésű UHP betonból öntik. A fenntarthatóság további érve csak 5 különálló alkatrész, amelyek laposan csomagolva és készen állnak a végső fogyasztókhoz történő szállításra.

A Hűtött Sajtkocsi

Coq

A Hűtött Sajtkocsi Patrick Sarran 2012-ben elkészítette a Coq sajtkocsiot. Ennek a gördülő cikknek a furcsa felébreszti az étkező kíváncsiságát, de nem hibázik, ez elsősorban működő eszköz. Ezt stilizált, lakkozott bükk szerkezettel érik el, amely tetején hengeres, vörös, lakkos cloche található, amelyet az oldalra lehet lógni, hogy felfedje az érlelt sajtok választékát. Ha a fogantyúval mozgatja a kocsit, kinyitja a dobozt, kicsúsztatja a deszkát, hogy hely maradjon a tányér számára, forgassa ezt a lemezt sajtdarabok felvágására, a pincér a folyamatot kismértékű előadóművészeti részévé alakíthatja.

A Hűtött Sivatagi Kocsi

Sweet Kit

A Hűtött Sivatagi Kocsi 2016-ban hozták létre ezt a mobil kirakat desszertek étteremben történő kiszolgálására, és ez a K sorozat legújabb darabja. A Sweet-Kit kialakítás megfelel az elegancia, a manőverező képesség, a hangerő és az átláthatóság követelményeinek. A nyitómechanizmus egy gyűrűn alapul, amely egy akrilüvegtárcsa körül forog. Két öntött bükkgyűrű a forgáspálya, valamint fogantyúként szolgál a vitrina kinyitásához és a kocsi mozgatásához az étterem körül. Ezek az integrált szolgáltatások elősegítik a szolgáltatás helyének beállítását és kiemelik a megjelenített termékeket.