Design magazin
Design magazin
Ékszer Gyűjtemény

Future 02

Ékszer Gyűjtemény A Future 02 projekt egy ékszergyűjtemény szórakoztató és élénk csavarral, amelyet körtémák ihlette. Mindegyik darabot számítógéppel támogatott tervező szoftverrel készítik, amelyet teljes egészében vagy részben szelektív lézeres szinterezéssel vagy acél 3D nyomtatási technológiával készítenek, és kézzel készítik a hagyományos ezüstműves technikákkal. A gyűjtemény ihlette a kör alakját, és gondosan megtervezve az euklideszi tételeket ábrázolja a hordható művészet mintáira és formáira, ily módon új kezdetet szimbolizálva; kiindulópont egy izgalmas jövőhez.

Árok Kabát

Renaissance

Árok Kabát Szerelem és sokoldalúság. Egy gyönyörű történet, amely a szövetekbe nyúlik, ennek a tréningkabátnak a testreszabása és elképzelése, a gyűjtemény összes többi ruhadarabja mellett. Ennek a darabnak az egyedisége biztosan a városi formatervezés, a minimalista tapintás, de ami itt igazán meglepő, inkább sokoldalúsága lehet. Csak csukja be a szemét, kérlek. Először látnod kellene egy komoly embert, aki komolyan foglalkozik .. kékes munkával. Most rázza meg a fejét, és csak előtte lát egy írott kék árokkabátot, rajta néhány mágneses gondolatot. Kézzel írt. Szeretettel, megismételhető!

Összecsukható Szemüveg

Blooming

Összecsukható Szemüveg A Sonja szemüvegtervezését a virágzó virágok és a korai szemüvegkeret ihlette. A természet organikus formáit és a szemüvegkeretek funkcionális elemeit ötvözve a tervező kidolgozott egy átváltható tárgyat, amely könnyen kezelhető, többféle megjelenést biztosítva. A terméket praktikus hajtogatási lehetőséggel tervezték, a lehető legkevesebb helyet foglalva a hordtáskában. A lencsék lézerrel vágott plexi üvegből készülnek, orchidea virágnyomatokkal, és a keretek manuálisan készülnek 18 k aranyozott sárgaréz segítségével.

A Multifunkcionális Fülbevalók

Blue Daisy

A Multifunkcionális Fülbevalók A százszorszépek kompozit virágok, két virággal, amelyek egybe vannak építve, egy belső és egy külső sziromrészbe. Ez szimbolizálja az igaz szerelem vagy a végső köteléket képviselő kettő összefonódását. A formatervezés ötvözi a százszorszép virág egyediségét, lehetővé téve a viselője számára, hogy többféle módon viselje a Kék százszorszépét. A szirmok kék zafírjait úgy választják, hogy hangsúlyozzák a remény, vágy és szeretet ihletét. A központi virágsziromra kiválasztott sárga zafír elkényezteti a használót, hogy érezze az öröm és a büszkeség érzetét, ezáltal teljes nyugalmat és magabiztosságot adva viselőjének az elegancia megjelenítésében.

A Medál

Eternal Union

A Medál Olga Yatskaer, egy profi történész örök uniója, aki úgy döntött, hogy új ékszer-tervező karriert folytat, úgy néz ki, egyszerű, mégis tele van értelmével. Néhányan apró kelta ékszereket vagy Herakles-csomót találtak benne. A darab egy végtelen alakot képvisel, amely két összekapcsolt alaknak tűnik. Ezt a hatást a darabra gravírozott rácsszerű vonalak képezik. Más szavakkal: a kettő össze van kötve, és az egyik a kettő egyesülése.

Ékszer Gyűjtemény

Ataraxia

Ékszer Gyűjtemény A divattal és a fejlett technológiával ötvözve a projekt célja ékszerdarabok készítése, amelyek a régi gótikus elemeket új stílussá alakítják, megvitatva a hagyományos lehetőségeket a kortárs kontextusban. Az a érdeklődés, hogy a gótikus rezgések hogyan befolyásolják a közönséget - a projekt megpróbálja provokálni az egyedi egyéni élményeket játékos interakció útján, feltárva a formatervező és a viselői közötti kapcsolatot. A szintetikus drágaköveket, mint alacsonyabb öko-lenyomat-anyagot, szokatlanul sík felületekre vágták, hogy színeiket a bőrre dobják, hogy fokozza az interakciót.