Design magazin
Design magazin
A Digitális Művészet

Surface

A Digitális Művészet A darab éterikus jellege valami kézzelfogható dolgot eredményez. Az ötlet abból ered, hogy a vizet mint elemet használják a felület és a felület fogalmának átadására. A tervező lenyűgözi az identitásaink és a körülöttünk lévő szerep ebben a folyamatban történő kialakítása iránt. Számára "felszínre kerülünk", amikor megmutatunk valamit önmagunkról.

A Teáskanna És A Teáscsésze

EVA tea set

A Teáskanna És A Teáscsésze Ez a csábítóan elegáns teáskanna és a hozzá illő csészék kifogástalan öntéssel bír, és öröm vele részt venni. Ennek a teáskannanak a szokatlan alakja, amelyben a kifolyó keveredik és növekszik a testből, különösen jó a jó öntéshez. A csészék sokoldalúak és tapinthatóak, hogy különféleképpen fészkeljenek a kezedben, mivel mindenkinek megvan a maga módszere a csésze tartására. Kapható fényes fehér színben, ezüstözött gyűrűvel vagy fekete matt porcelánnal, fényes fehér fedéllel és fehér kerettel. Rozsdamentes acél szűrő beépítve. MÉRETEK: teáskanna: 12,5 x 19,5 x 13,5 csészék: 9 x 12 x 7,5 cm.

Óra

Zeitgeist

Óra Az óra tükrözi a zeitgeist, amelyet intelligens, tech és tartós anyagokkal társítanak. A termék csúcstechnológiájú arcát egy félig torus széntest és időkijelző (világos lyukak) ábrázolja. A szén helyettesíti a fém alkatrészeket, mint a múlt emléke és hangsúlyozza óra funkcióját. A központi rész hiánya azt mutatja, hogy az innovatív LED-jelzés helyettesíti a klasszikus óramechanizmust. A puha háttérvilágítás a tulajdonos kedvenc színe alapján állítható be, és egy fényérzékelő figyeli a megvilágítás erősségét.

A Robot Jármű

Servvan

A Robot Jármű Ez egy erőforrás-alapú gazdaság számára szolgáló szolgáltató jármű projekt, amely hálózatot alkot más járművekkel. Az egyetlen rendszer lehetővé teszi a kommunikációt egymással, ami növeli az utasok szállításának hatékonyságát, valamint növeli a hatékonyságot a közúti vonaton történő mozgás következtében (csökkentve az FX tényezőt, a járművek közötti távolságot). Az autó pilóta nélküli irányítással rendelkezik. A jármű szimmetrikus: olcsón gyártható. Négy forgó motorkerékkel rendelkezik, és a mozgás hátrameneti lehetősége: nagy méretekkel manőverezhető. A belépés viszonylag javítja az utasok kommunikációját.

Az Élelmiszer Adagoló

Food Feeder Plus

Az Élelmiszer Adagoló A Food Feeder Plus nemcsak a gyermekek számára segít önmagában enni, hanem nagyobb függetlenséget jelent a szülők számára is. A csecsemők magukban tarthatják, szopni és rágni tudják, miután összezúzták a szülők által készített ételeket. Az Food Feeder Plus nagyobb, rugalmas szilikon tasakkal rendelkezik, hogy kielégítse a csecsemők növekvő étvágyát. Ez elengedhetetlen táplálkozás, amely lehetővé teszi a kicsik számára a friss szilárd ételek biztonságos felfedezését és élvezetét. Az ételeket nem szükséges tisztítani. Egyszerűen helyezze az ételt a szilikon tasakba, zárja be a reteszelést, és a csecsemők élvezhetik az önellátást friss ételekkel.

A Mesterséges Topográfia

Artificial Topography

A Mesterséges Topográfia Nagy bútorok, mint egy barlang Ez a díjnyertes projekt elnyerte a Művészet Nagydíját a Konténerek Nemzetközi Versenyén. Ötletem az, hogy egy tartály belsejében kimerítsem a térfogatot, hogy amorf helyet hozzon létre, mint egy barlang. Csak műanyagból készül. Körülbelül 1000 lapot 10 mm vastag lágy műanyagból vágtak kontúrvonal formájában, és rétegként rétegezték. Ez nem csak a művészet, hanem a nagy bútorok is. Mivel az összes rész puha, mint egy kanapé, és az a személy, aki ebbe a helybe lép, pihenhet, ha megtalálja a testének megfelelő helyet.