Design magazin
Design magazin
Az Étterem

Osaka

Az Étterem Az Itaim Bibi szomszédban (Sao Paulo, Brazília) található Oszaka büszkén mutatja be építészetét, intim és barátságos légkört kínálva különféle tereiben. Az utca melletti kültéri terasz a zöld és a modern udvar bejárata, a belső, a külső és a természet közötti kapcsolat. A magán és kifinomult esztétika természetes elemek, például fa, kövek, vas és textil felhasználásával valósult meg. A gyengén megvilágított lamella tetőrendszert és a fa rácsos munkákat alaposan megvizsgálták a harmonizáló belsőépítészet befejezése és a különböző környezetek kialakítása érdekében.

A Borvizsgáló Létesítmény

Grapevine House

A Borvizsgáló Létesítmény Szőlőház elvont szőlő formájában, amely szinte ingyen függ a szőlőtől. Legfontosabb támasztóeleme, amelyet egy digitálisan gyártott oszlop generál, egy régi szőlőgyöknek való tisztelettel jelképezi. A szőlőház folyamatos üvege előtt minden irányban nyitva áll, és lehetővé teszi a szőlő közvetlen tájélményét. Ilyen módon biztosítani kell az összes vizsgáló bor vizuális ízének javítását.

Naptár

Calendar 2014 “Farm”

Naptár A Farm papír kézműves készlet könnyen összeszerelhető. Nincs szükség ragasztóra vagy ollóra. Szerelje össze az alkatrészeket azonos jelöléssel. Minden állat két hónapos naptár lesz. A minőségi tervek képesek arra, hogy módosítsák a teret és átalakítsák a felhasználók gondolatait. Kényelmesen látják, tartják és használják. Átvilágítják őket és meglepetésük eleme, gazdagítva a teret. Eredeti termékeinket az Élet a tervezéssel koncepció alapján terveztük.

A Multiaxiális Függönyfalak

GLASSWAVE

A Multiaxiális Függönyfalak A GLASSWAVE multiaxiális függönyfalak rendszer megnyitja az ajtót a nagyobb rugalmasság érdekében az üvegfalak tervezésekor a tömegtermeléshez. Ez az új koncepció a függönyfalakban a függőleges mullionok elvén alapul, hengeres, nem pedig téglalap alakú profilokkal. Ez a határozottan innovatív megközelítés azt jelenti, hogy többirányú kapcsolatokkal rendelkező struktúrákat lehet létrehozni, tízszeresére növelve az üvegfal összeszerelés lehetséges geometriai kombinációit. A GLASSWAVE egy alacsony emelkedésű rendszer, amely a legfeljebb három emeletű jellegzetes épületek (fenséges csarnokok, bemutatótermek, átriumok stb.) Piacára szolgál.

A Kiskereskedelmi Belsőépítészet

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

A Kiskereskedelmi Belsőépítészet Az ügyfél kreatív dizájnt keres, amely jól ábrázolja a márkát. A „Hiveometria” elnevezést két „kaptár” és a „geometriai” szó alkotja, amelyek egyszerűen megmondják a fő fogalmat és megjelenítik a formatervezést. A dizájnt a márka hősterméke, egy méhsejt alakú elektromos főzőlap ihlette. A méhsejtek, a fal és a mennyezet jellemzőinek csomópontjaként, finom kivitelben tökéletesen összekapcsolva és összekapcsolva a bonyolult geometriai formákat. A vonalak finom és tiszta, így egy karcsú, modern megjelenés a végtelen képzelet és kreativitás szimbolizálása.

A Vállalati Építészeti Koncepció

Pharmacy Gate 4D

A Vállalati Építészeti Koncepció A kreatív koncepció az anyagi és az immateriális alkotóelemek kombinációján alapul, amelyek együttesen létrehoznak egy médiaplatformot. Ennek a platformnak a középpontját egy túlméretezett tál jellemzi, mint egy absztrakt alkímiás serleg szimbólumát, amely felett a lebegő DNS-szál holografikus rajza látható. Ez a DNS-hologram, amely valójában az „A Promise for Life” jelmondatot képviseli, lassan forog, és a tünetmentes emberi szervezet életkönnyítésére utal. A forgó DNS-hologram nemcsak az élet áramlását ábrázolja, hanem a fény és az élet kapcsolatát is.