Design magazin
Design magazin
Oktatási És Képzési Eszköz

Corporate Mandala

Oktatási És Képzési Eszköz A vállalati mandala egy vadonatúj oktatási és képzési eszköz. Ez az ősi mandala elv és a vállalati identitás innovatív és egyedi integrációja, amelynek célja a csapatmunka és az általános üzleti teljesítmény fokozása. Ezenkívül ez a vállalat vállalati identitásának új eleme. A vállalati mandala csoportos tevékenység csoportvezető számára vagy egyéni tevékenység a menedzser számára. Kifejezetten egy adott társaság számára készült, és csapata vagy egyén színezi őket szabadon és intuitív módon, ahol mindenki választhat bármilyen színt vagy teret.

Projekt neve : Corporate Mandala, A tervezők neve : Pavol Rozloznik, Ügyfél neve : KOMUNIKACIA.

Corporate Mandala Oktatási És Képzési Eszköz

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.