Design magazin
Design magazin
Kávézó

Perception

Kávézó Ez a kis meleg, fából készült kávézó a kereszteződés sarkán található, egy csendes környéken. A központosított nyitott előkészítési zóna tiszta és átfogó élményt nyújt a barista teljesítményéről a látogatók számára, bárhol, ahol a bárban vagy egy kávézóban található asztal ül. Az "Árnyékoló fa" nevű mennyezeti tárgy az előkészítési zóna hátuljáról indul, és lefedi az ügyfél zónáját, hogy a kávézó teljes hangulatát megteremtse. Szokatlan térbeli hatást kölcsönöz a látogatóknak, és közeggé válik azok számára is, akik el akarnak veszni gondolataikból az ízes kávéval.

Projekt neve : Perception, A tervezők neve : Haejun Jung, Ügyfél neve : Perception.

Perception Kávézó

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.