Design magazin
Design magazin
A Gyalogosok Energetikai Aktiválása

Solar Skywalks

A Gyalogosok Energetikai Aktiválása A világ metropoliszaiban - mint Pekingben - nagyszámú gyaloghíd található a forgalmas forgalmi artériákon. Gyakran nem vonzóak, lerontják az általános városi benyomást. A tervezők azon ötlete, hogy a lépcsőket esztétikus, energiát generáló PV modulokkal borítják, és vonzó városi helyekké alakítják, nemcsak fenntartható, hanem egy szobrászati változatosságot is teremt, amely látványossá válik a városképben. Az e-autó vagy az e-bicikli töltőállomások a lépcsők alatt közvetlenül a helyszínen hasznosítják a napenergiát.

Projekt neve : Solar Skywalks, A tervezők neve : Peter Kuczia, Ügyfél neve : Avancis GmbH.

Solar Skywalks A Gyalogosok Energetikai Aktiválása

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.