Design magazin
Design magazin
Az Automatikus Gyümölcscentrifuga Gép

Toromac

Az Automatikus Gyümölcscentrifuga Gép A Toromac készüléket kifejezetten annak erőteljes megjelenésével fejlesztették ki, hogy új módon fogyaszthassa frissen facsart narancslevet. A maximális gyümölcskivonáshoz készült éttermek, kávézók és szupermarketek számára. Prémium kialakítása lehetővé teszi az barátságos élményt az íz, az egészség és a higiénia terén. Olyan innovatív rendszerrel rendelkezik, amely függőlegesen vágja a gyümölcsöt, és forgó nyomással megnyomja a feleket. Ez azt jelenti, hogy a maximális teljesítmény úgy érhető el, hogy a házat meg nem nyomja vagy megérinti.

Projekt neve : Toromac, A tervezők neve : ARBO design, Ügyfél neve : ARBO design.

Toromac Az Automatikus Gyümölcscentrifuga Gép

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.