Design magazin
Design magazin
Az Autonóm Mobil Robot

Pharmy

Az Autonóm Mobil Robot Autonóm navigációs robot a kórház logisztikájához. Ez egy termék-szolgáltatás rendszer, amely biztonságos, hatékony kiszállítást hajt végre, csökkentve az egészségügyi szakember esélyét arra, hogy megbetegedjen, megfékezze a pandémiás betegségeket a kórházi személyzet és a betegek között (COVID-19 vagy H1N1). A kialakítás könnyű hozzáférést és biztonságot nyújt a kórházi szállítások kezeléséhez, a felhasználóbarát technológián keresztül a felhasználó egyszerű interakciója révén. A robot egységek képesek autonóm módon belépni a beltéri környezetbe, és szinkronizált áramlást mutatnak hasonló egységekkel, képesek robotok csoportos együttműködésére.

Projekt neve : Pharmy, A tervezők neve : ARBO design, Ügyfél neve : ARBO design.

Pharmy Az Autonóm Mobil Robot

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.