Design magazin
Design magazin
Macska Ágy

Catzz

Macska Ágy A Catzz macskaágy tervezésénél az inspirációt a macskák és a tulajdonosok igényei egyaránt merítették, és egyesíteni kell a funkciót, az egyszerűséget és a szépséget. A macskák megfigyelése során egyedi geometriai jellemzőik inspirálták a tiszta és felismerhető formát. Néhány jellegzetes viselkedési mintázat (pl. Fül mozgása) beépült a macska felhasználói élményébe. Emellett a tulajdonosokat szem előtt tartva a cél egy olyan bútor elkészítése volt, amelyet testre szabhattak és büszkén mutathattak be. Sőt, fontos volt az egyszerű karbantartás biztosítása. Mindezt a karcsú, geometrikus kialakítás és a moduláris felépítés teszi lehetővé.

Projekt neve : Catzz, A tervezők neve : Mirko Vujicic, Ügyfél neve : Mirko Vujicic.

Catzz Macska Ágy

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.