Design magazin
Design magazin
A 3D Animáció

Alignment to Air

A 3D Animáció Ami a kreatív levél animációt illeti, Jin az A ábécével kezdte. És amikor a koncepció lépésre jutott, megpróbált erőteljesebb hangulatot látni a filozófia tükrében, amely meglehetősen aktív, de ugyanakkor szervező. Mindeközben az ütköző szavakkal állt elő, amelyek alaposan álltak az ötlete mellett, például valamilyen módon, például a levegőhöz való igazításhoz, ami a projekt címe. Ezt szem előtt tartva, az animáció pontosabban és finomabb pillanatokat mutat be az első szóval kapcsolatban. Másrészt ez meglehetősen rugalmas és laza hangulatot eredményez az utolsó levél megjelenítéséhez.

Projekt neve : Alignment to Air, A tervezők neve : Jin Jeon, Ügyfél neve : Jin Jeon(J2Motion).

Alignment to Air A 3D Animáció

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.