Design magazin
Design magazin
Márkaépítés

Cut and Paste

Márkaépítés Ez a projekt eszköztár, a Kivágás és beillesztés: A vizuális plágium megelőzése egy olyan témával foglalkozik, amely a tervezési iparban mindenkit érinthet, a vizuális plágium azonban olyan téma, amelyről ritkán esik szó. Ennek oka lehet a képről való hivatkozás és a másolás közötti kétértelműség. Ezért ez a projekt azt javasolja, hogy felhívja a figyelmet a vizuális plágiumot körülvevő szürke területekre, és ezt helyezze a kreativitásról szóló beszélgetések előterébe.

Projekt neve : Cut and Paste, A tervezők neve : Lisa Winstanley, Ügyfél neve : Lisa Winstanley.

Cut and Paste Márkaépítés

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.