Design magazin
Design magazin
Lakóház

Brooklyn Luxury

Lakóház A gazdag történelmi rezidencia iránti szenvedély ihlette ez a projekt a funkcionalizmus és hagyomány adaptálását a jelen szándékához. Így a klasszikus stílust választottuk, adaptáltuk és stilizáltuk a kortárs formatervezés és a modern technológiák kánonjaihoz. A jó minőségű újszerű anyagok hozzájárultak ennek a projektnek a megteremtéséhez - a New York-i építészet igazi ékszere. A várható kiadások meghaladják az 5 millió amerikai dollárt, és elősegítik egy stílusos és fényűző belső kialakítást, ugyanakkor funkcionálisan és kényelmesen.

Projekt neve : Brooklyn Luxury, A tervezők neve : Marian Visterniceanu, Ügyfél neve : Design Solutions S.R.L..

Brooklyn Luxury Lakóház

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.