Design magazin
Design magazin
Étkező

Elizabeth's Tree House

Étkező Az építészetnek a gyógyulásban betöltött szerepének bemutatásaként az Elizabeth's Tree House egy új étkezőpavilon a kildarei terápiás tábor számára. A súlyos betegségektől gyógyuló gyermekek számára a hely fa tölgy alakú oázist alkot egy tölgyerdő közepén. A dinamikus, mégis funkcionális fűrészáru-rendszer kifejező tetővel, kiterjedt üvegezéssel és színes vörösfenyő burkolattal rendelkezik, amely belső étkezőt teremt, amely párbeszédet teremt a környező tóval és az erdővel. A természettel való mély kapcsolat minden szinten elősegíti a felhasználó kényelmét, a pihenést, a gyógyulást és a varázslatot.

Projekt neve : Elizabeth's Tree House, A tervezők neve : McCauley Daye O'Connell Architects, Ügyfél neve : Barretstown Camp.

Elizabeth's Tree House Étkező

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.