Design magazin
Design magazin
Díj

Nagrada

Díj Ez a kialakítás azért jött létre, hogy hozzájáruljon az élet normalizálásához az önelszigetelődés során, és külön díjat hozzon létre az online versenyek győztesei számára. A díj terve egy gyalog királynővé alakítását ábrázolja, a játékos sakkbeli fejlődésének elismeréseként. A díj két lapos figurából áll, a királynőből és a gyalogból, amelyek a keskeny réseknek köszönhetően helyezkednek el egymásba, amelyek egyetlen csészét alkotnak. A díjazás a rozsdamentes acélnak köszönhetően tartós, és kényelmesen elvihető postai úton a nyerteshez.

Projekt neve : Nagrada, A tervezők neve : Igor Dydykin, Ügyfél neve : DYDYKIN.

Nagrada Díj

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.