Design magazin
Design magazin
Világító Elemek

Collection Crypto

Világító Elemek A Crypto egy moduláris világítási kollekció, mivel függőlegesen és vízszintesen is tágulhat attól függően, hogy az egyes szerkezeteket alkotó egyes üvegelemek hogyan oszlanak el. A tervezést inspiráló ötlet a természetből ered, különösen a jégcseppkőkre emlékeztetve. A Crypto tárgyak sajátossága az élénk fúvott üvegben rejlik, amely lehetővé teszi, hogy a fény nagyon lágyan terjedjen sok irányba. A gyártás egy teljesen kézműves eljárással történik, és a végfelhasználó dönti el, hogy a végső telepítést miként állítják össze, minden alkalommal más-más módon.

Projekt neve : Collection Crypto, A tervezők neve : Patrizia Volpato Srl, Ügyfél neve : Patrizia Volpato Srl.

Collection Crypto Világító Elemek

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.