Design magazin
Design magazin
Művészi Fényképezés A Fotózás

Talking Peppers

Művészi Fényképezés A Fotózás A Nus Nous-fotók emberi testeket vagy azok részeit ábrázolják, valójában a szemlélő akarja látni őket. Amikor bármit megfigyelünk, még egy helyzetet is, érzelmileg figyeljük meg, és emiatt gyakran hagyjuk magunkat megtéveszteni. A Nus Nous képeken jól látható, hogy az ambivalencia eleme az elme olyan finom kidolgozásává válik, amely elvezet minket a valóságtól, és egy képzeletbeli, sugallatokból álló labirintusba vezet.

Projekt neve : Talking Peppers, A tervezők neve : Giuseppe Persia, Ügyfél neve : Fotografia di Giuseppe Persia.

Talking Peppers Művészi Fényképezés A Fotózás

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.