Design magazin
Design magazin
Tws Fülhallgató

PaMu Nano

Tws Fülhallgató A PaMu Nano a „fülben láthatatlan” fülhallgatókat fejleszti, amelyek fiatal felhasználók számára készültek, és több forgatókönyvhöz is alkalmasak. A kialakítás több mint 5000 felhasználó füladatainak optimalizálásán alapul, és végül biztosítja, hogy a fülek többsége kényelmes legyen viselése közben, még az oldalán fekve is. A töltőtok felülete speciális elasztikus kendőt használ, hogy elrejtse a jelzőfényt az integrált csomagolási technológián keresztül. A mágneses szívás megkönnyíti a kezelést. A BT5.0 leegyszerűsíti a működést, miközben fenntartja a gyors és stabil kapcsolatot, az aptX kodek pedig jobb hangminőséget biztosít. IPX6 Vízállóság.

Projekt neve : PaMu Nano, A tervezők neve : Xiaolu Cai, Ügyfél neve : Xiamen Padmate Technology Co.,Ltd..

PaMu Nano Tws Fülhallgató

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.