Design magazin
Design magazin
A Papír Aprító

HandiShred

A Papír Aprító A HandiShred egy hordozható kézi papír aprító, amelyhez nem szükséges külső áramforrás. Kicsi és szépen tervezték, így az asztalára teheti, egy fiókba vagy táskába, amelyhez bármikor hozzáférhet, és bárhol megronthatja a fontos dokumentumokat. Ez a praktikus aprítókészülék nagyszerűen felhasználja az iratok vagy nyugták megsemmisítését annak érdekében, hogy a magán, bizalmas és minden személyes információt mindenkor biztonságban tartsa.

Projekt neve : HandiShred, A tervezők neve : Yen Lau, Ügyfél neve : Inform Designs Ltd..

HandiShred A Papír Aprító

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.