Design magazin
Design magazin
A Hordozható Ultrahangos Hibadetektor

Prisma

A Hordozható Ultrahangos Hibadetektor A Prisma nem invazív anyagvizsgálathoz készült, a legszélsőségesebb környezetben. Ez az első detektor, amely fejlett valós idejű képalkotót és 3D-s szkennelést tartalmaz, ami sokkal könnyebbé teszi a hibák értelmezését, és csökkenti a helyszíni technikusok idejét. Gyakorlatilag elpusztíthatatlan burkolatával és egyedi, többszörös ellenőrzési módokkal a Prisma az összes tesztelési alkalmazást lefedi, az olajvezetékektől az űrhajózási alkatrészekig. Ez az első detektor beépített adatrögzítéssel és automatikus PDF jelentésgenerációval. A vezeték nélküli és az Ethernet kapcsolat lehetővé teszi az egység egyszerű frissítését vagy diagnosztizálását.

Projekt neve : Prisma, A tervezők neve : LA Design , Ügyfél neve : Sonatest.

Prisma A Hordozható Ultrahangos Hibadetektor

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.