Design magazin
Design magazin
A Hordozható Hangszóró

Ballo

A Hordozható Hangszóró A BERNHARD svájci tervezőstúdió A BURKARD egyedülálló hangszórót tervezett az OYO számára. A hangszóró alakja tökéletes gömb, tényleges állvány nélkül. A BALLO hangszóró feküdt, gördít vagy lóg egy 360 fokos zenei élmény érdekében. A dizájn a minimalista dizájn alapelveit követi. Egy színes öv két félgömböt olvad be. Védi a hangszórót és növeli a basszus hangokat, amikor a felületen fekszik. A hangszóró beépített újratölthető lítium akkumulátorral rendelkezik, és kompatibilis a legtöbb audiokészülékkel. A 3,5 mm-es jack egy szokásos csatlakozó fejhallgatóhoz. A BALLO hangszóró tíz különböző színben kapható.

Projekt neve : Ballo, A tervezők neve : Bernhard Burkard, Ügyfél neve : BERNHARD | BURKARD .

Ballo A Hordozható Hangszóró

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.