Design magazin
Design magazin
Az Étterem

100 Bites Dessert

Az Étterem A harapás mint tervezési téma, a grafikus portrék, a fogmodellek, a hírességek fejének látványtervei mind kulcsfontosságúak, amelyek elősegítik az ügyfelek ízlelőbimbóinak megjelenését. A képzeletbeli barna és fehér grafikai mennyezetről a fehér szupergrafikus falig, a szépen elrendezett termékbemutató falig, a 100 különböző, évtizedeket ábrázoló, harapós ikonnal együtt, a gazdag fekete humor íze megzavarja.

Projekt neve : 100 Bites Dessert, A tervezők neve : Danny Chan, Ügyfél neve : Beige Design Ltd..

100 Bites Dessert Az Étterem

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.