Design magazin
Design magazin
Kézitáska, Esti Táska

Tango Pouch

Kézitáska, Esti Táska A Tango tok egy igazán innovatív kivitelű, kiemelkedő táska. Ez egy hordható mű, amelyet a karkötő-fogantyú visel, és lehetővé teszi a kezed szabadítását. Belül elegendő hely van, és az összecsukható mágneszár szerkezete váratlanul egyszerű és széles nyitást tesz lehetővé. A tasak puha viaszos borjúbőrből készül, amely hihetetlenül kellemesen érinti a fogantyút és puffadt oldalsó betéteket, szándékosan ellentétben áll az úgynevezett mázas bőrből készült, éppen épített fő testtel.

Projekt neve : Tango Pouch, A tervezők neve : Anne-Christin Schmitt, Ügyfél neve : Gretchen.

Tango Pouch Kézitáska, Esti Táska

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.