Design magazin
Design magazin
A Luxuscipő

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

A Luxuscipő Gianluca Tamburini "Szandál / alakú ékszerek" sorozatát, az úgynevezett Conspiracy-t 2010-ben alapították. Az összeesküvés cipője könnyedén ötvözi a technológiát és az esztétikát. A sarok és a talp olyan anyagokból készül, mint könnyű aluminium és titán, amelyeket szobrászati formában öntöttek. A cipő sziluettjét ezután féldrágakövek és más pazar díszítések hangsúlyozzák. A csúcstechnológia és a legmodernebb anyagok modern szobrot alkotnak, szandál alakúak, ám ahol még mindig láthatóak a képzett olasz kézművesek érintése és tapasztalata.

Projekt neve : Conspiracy - Sandal shaped jewels-, A tervezők neve : Gianluca Tamburini, Ügyfél neve : Conspiracy by Gianluca Tamburini.

Conspiracy - Sandal shaped jewels- A Luxuscipő

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.