Design magazin
Design magazin
Ajándékdoboz

Jack Daniel's

Ajándékdoboz A luxus díszdobozban a Jack Daniel's Tennessee Whisky nemcsak egy szokásos doboz, amely egy palackot tartalmaz. Ezt az egyedülálló csomagolást úgy fejlesztették ki, hogy kiváló formatervezési tulajdonságokkal, ugyanakkor biztonságos üvegszállítással is szolgáljon. A nagy nyitott ablakoknak köszönhetően az egész dobozt láthatjuk. A közvetlenül a dobozon keresztül érkező fény kiemeli a whisky eredeti színét és a termék tisztaságát. Bár a doboz két oldala nyitva van, a torziós merevség kiváló. Az ajándékdoboz teljesen kartonból készült, teljesen matt, laminált meleg sajtoló és domborító elemekkel.

Projekt neve : Jack Daniel's, A tervezők neve : Kantors Creative Club, Ügyfél neve : Kantors Creative Club.

Jack Daniel's Ajándékdoboz

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.