Design magazin
Design magazin
A Márka Identitás

SATA | BIA - Blue Islands Açor

A Márka Identitás A BIA az atlanti égbolt helyi madár szimbóluma, amely gondolatokon és álmokon fekszik az országok felett, a természet pilóta, amely embereket, emlékeket, üzletet és cégeket szállít. A SATA-nál a BIA mindig szimbolizálja a szigetcsoport kilenc szigetének egyesülését egy atlanti kihívásban: vigye az Azori-szigetek nevét a világba, és hozza a világot az Azori-szigetekre. A BIA - Kék Szigetek Açor - egy újból feltalált acor madár, egyenes vonalú, prototípusok futurisztikus ihletésével, egyedi genetikai kódjára építve, aszimmetrikus, megkülönböztető és színes, mint az Azori-szigetek kilenc szigete.

Projekt neve : SATA | BIA - Blue Islands Açor, A tervezők neve : SATA Airlines, Ügyfél neve : SATA Airlines.

SATA | BIA - Blue Islands Açor A Márka Identitás

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.