Design magazin
Design magazin
A Collier

Eves Weapon

A Collier Eve fegyvere 750 karátos rózsa és fehérarany. 110 gyémántot (20,2 kt) tartalmaz, és 62 szegmensből áll. Mindegyiknek két teljesen eltérő megjelenése van: oldalnézetben a szegmensek alma alakúak, felülnézetben V alakú vonalak láthatók. Mindegyik szegmens oldalra van osztva, hogy létrejöjjön a rugótartó hatás, amely a gyémántokat tartja - a gyémántokat csak feszítés tartja. Ez előnyösen hangsúlyozza a fényerőt, a ragyogást és maximalizálja a gyémánt látható fényét. Rendkívül könnyű és tiszta kialakítást tesz lehetővé, a nyaklánc mérete ellenére.

Projekt neve : Eves Weapon, A tervezők neve : Britta Schwalm, Ügyfél neve : Brittas Schmiede.

Eves Weapon A Collier

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.