Design magazin
Design magazin
Az Újrahasznosítható Hulladék Válogató Rendszer

Spider Bin

Az Újrahasznosítható Hulladék Válogató Rendszer A Spider bin egy univerzális és gazdaságos megoldás az újrahasznosítható anyagok válogatására. Felugró tartályok csoportja készül otthoni, irodai vagy kültéri célokra. Az egyiknek két alapvető része van: keret és táska. Könnyen mozgatható egyik helyről a másikra, kényelmes szállítani és tárolni, mert sík lehet, ha nem használja. A vásárlók az internetes pókkosarat megrendelik, ahol igényeik szerint választhatják meg a méretét, a pókkosarak számát és a táska típusát.

Projekt neve : Spider Bin, A tervezők neve : Urte Smitaite, Ügyfél neve : isort.

Spider Bin Az Újrahasznosítható Hulladék Válogató Rendszer

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.