Design magazin
Design magazin
A Fejlődő Bútor

dotdotdot.frame

A Fejlődő Bútor Az otthonok egyre kisebbek, ezért sokoldalú, könnyű bútorokra van szükségük. A Dotdotdot.Frame az első mobil, testreszabható bútorrendszer a piacon. Hatékony és kompakt, a váz rögzíthető a falhoz, vagy ahhoz támaszkodhat, hogy otthonát könnyen el lehessen helyezni. Testreszabhatósága a 96 lyukból és a hozzájuk illeszkedő kiegészítők széles skálájából származik. Használjon egyet, vagy csatlakoztasson több rendszert szükség szerint együtt - van egy végtelen kombináció.

Projekt neve : dotdotdot.frame, A tervezők neve : Leonid Davydov, Ügyfél neve : dotdotdot.furniture.

dotdotdot.frame A Fejlődő Bútor

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.