Design magazin
Design magazin
Az Étel

Drink Beauty

Az Étel A Drink Beauty olyan, mint egy gyönyörű ékszer, amelyet inni lehet! Két tárgy kombinációját készítettük, amelyeket külön használtunk a teával: szikla cukorkák és citromos szelet. Ez a kivitel teljesen ehető. A citromszeletek hozzáadásával a cukorka szerkezetéhez íz hihetetlenül jobbá válik, és élelmezési értéke növekszik a citrom-vitaminok miatt. A tervezők egyszerűen cserélték ki azokat a pálcákat, amelyekhez a sziklacukor kristályokat tartották, egy szelet szárított citrommal. Az Drink Beauty a modern világ teljes példája, amely összehozza a szépséget és a hatékonyságot.

Projekt neve : Drink Beauty, A tervezők neve : Ladan Zadfar and Mohammad Farshad, Ügyfél neve : Creator studio.

Drink Beauty Az Étel

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.