Design magazin
Design magazin
A Cigaretta Szűrő

X alarm

A Cigaretta Szűrő Az X riasztás riasztást jelent a dohányosok számára, hogy ráirányítsák őket arra, mit csinálnak magukkal, miközben csinálják. Ez a kialakítás a cigarettaszűrők új generációja. Ez a forma helyettesítheti a dohányzás elleni drága hirdetéseket, és nagyobb hatással van a dohányosok elméjére, mint bármely más negatív reklám. Ennek nagyon egyszerű felépítése van, a szűrőket láthatatlan tintával lepecsételték, amely a vázlat negatív területét lefedi és minden egyes puffaszel a vázlat világosabbá válik, tehát minden egyes puffasztással látni fogja, hogy szíve sötétebb lesz, és tudja, mi történik veled.

Projekt neve : X alarm, A tervezők neve : Ladan Zadfar and Mohammad Farshad, Ügyfél neve : Creator studio.

X alarm A Cigaretta Szűrő

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.