Design magazin
Design magazin
Ital

Firefly

Ital Ez a formatervezés egy új koktél Chia-val, a fő gondolat az volt, hogy egy olyan koktélt tervezzen, amelynek több ízfázisa van. Ez a forma különböző színű, fekete fényben látszható színben kapható, ami alkalmassá teszi partik és klubok számára. A Chia bármilyen ízét és színét képes felszívni és fenntartani, tehát amikor egy koktélt készít a Firefly-vel, lépésről lépésre különböző ízekhez juthat hozzá. Ennek a terméknek a táplálkozási értéke magasabb, mint más koktélokhoz képest, és mindezt a Chia magas tápanyagértéke és alacsony kalóriatartalma miatt. . Ez a formatervezés egy új fejezet az italok és koktélok történetében.

Projekt neve : Firefly, A tervezők neve : Ladan Zadfar and Mohammad Farshad, Ügyfél neve : Creator studio.

Firefly Ital

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.