Design magazin
Design magazin
Asztal

la SINFONIA de los ARBOLES

Asztal A la SINFONIA de los ARBOLES asztala a költészetet keresi a dizájnban... Az erdő a földről nézve olyan, mint az égbe húzódó oszlopok. Nem láthatjuk őket felülről; az erdő madártávlatból sima szőnyeghez hasonlít. A vertikálisság horizontálissá válik, és kettősségében továbbra is egységes marad. Hasonlóképpen, a la SINFONIA de los ARBOLES asztal a fák ágait juttatja eszünkbe, amelyek stabil alapot képeznek egy finom munkalaphoz, amely kihívást jelent a gravitációs erővel szemben. Csak itt-ott villan át a napsugár a fák ágai között.

Projekt neve : la SINFONIA de los ARBOLES, A tervezők neve : Dagmara Oliwa, Ügyfél neve : FORMA CAPRICHOSA.

la SINFONIA de los ARBOLES Asztal

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.