Design magazin
Design magazin
Identitás, A Márkaépítés

Merlon Pub

Identitás, A Márkaépítés A Merlon Pub projektje a 18. században épült, stratégiailag megerősített városok nagy rendszerének részeként az eszéki Tvrdán, a régi barokk városközpontban épült új vendéglátóipari létesítmény teljes branding és arculattervezése. A védelmi építészetben a Merlon név szilárd, függőleges kerítéseket jelent, amelyek célja a megfigyelők és a katonaság védelme az erőd tetején.

Projekt neve : Merlon Pub, A tervezők neve : STUDIO 33, Ügyfél neve : Merlon Pivnica.

Merlon Pub Identitás, A Márkaépítés

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.