Design magazin
Design magazin
Az Olívaolaj Csomagolás

Ionia

Az Olívaolaj Csomagolás Mivel az ókori görögök minden egyes olívaolaj-amfórát (edényt) külön festettek és terveztek, úgy döntöttek, hogy ma ezt teszik! Felélesztették és alkalmazták ezt az ősi művészetet és hagyományt egy kortárs modern produkcióban, ahol a 2000 előállított palack mindegyikének más-más mintája van. Minden üveg egyedi tervezésű. Egyedülálló lineáris kialakítás, amelyet az ókori görög minták ihlettek, modern vonzerővel, amely az évjárat olívaolaj örökségét ünnepli. Ez nem egy ördögi kör; ez egyenesen fejlődő kreatív vonal. Minden gyártósor 2000 különböző mintát készít.

Projekt neve : Ionia, A tervezők neve : Antonia Skaraki, Ügyfél neve : NUTRIA.

Ionia Az Olívaolaj Csomagolás

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.