Design magazin
Design magazin
Ajándékcsomagolás Süteményekhez

Marais

Ajándékcsomagolás Süteményekhez Ajándékcsomagolás süteményekhez (finanszírozó). A képen a 15 torta méretű doboz látható (Két oktáva). Az ajándékdobozok általában az összes süteményt szépen sorba rendezik. Az egyedi csomagolású sütemények dobozai azonban különböznek. csökkentik a költségeket azáltal, hogy csak egy kialakításra koncentrálnak, és mind a hat felület kihasználásával képesek voltak minden típusú billentyűzet újjáteremtésére. Ennek a kialakításnak köszönhetően bármilyen méretű billentyűzetet létrehozhatnak, a kis billentyűzetektől a teljes 88 gombos zongoraig, és még nagyobb is. Például egy 13 kulcst tartalmazó oktávban 8 süteményt használnak. És egy 88 kulcsos zongora 52 tortát tartalmazó ajándékdoboz lenne.

Projekt neve : Marais, A tervezők neve : Kazuaki Kawahara, Ügyfél neve : Latona Marketing Inc..

Marais Ajándékcsomagolás Süteményekhez

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.