Design magazin
Design magazin
Adagoló Gyógyszertár

The Cutting Edge

Adagoló Gyógyszertár A vágóél egy japán Himeji városában található szomszédos Daiichi Általános Kórházhoz kapcsolódó adagoló gyógyszertár. Az ilyen típusú gyógyszertárakban az ügyfélnek nincs közvetlen hozzáférése a termékekhez, mint a kiskereskedelemben; Inkább gyógyszereit a hátsó udvarban készíti el egy gyógyszerész, miután orvosi rendelvényt kiadott. Ezt az új épületet úgy fejlesztették ki, hogy elősegítse a kórház imázsát egy high-tech éles kép bevezetésével, a fejlett orvosi technológiának megfelelően. Fehér minimalista, de teljesen funkcionális teret eredményez.

Projekt neve : The Cutting Edge, A tervezők neve : Tetsuya Matsumoto, Ügyfél neve : Eri Matsuura Himeji Daiichi Hospital.

The Cutting Edge Adagoló Gyógyszertár

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.