Design magazin
Design magazin
A Tűzoltókészlet

Firo

A Tűzoltókészlet A FIRO multifunkcionális és hordozható 5 kg-os főzőkészlet minden nyitott tűzhez. A sütő 4 edényt tartalmaz, amelyeket fiókos sínszerkezethez lehet leszerelni, elforgatható tartóval az ételszint fenntartása érdekében. Így a FIRO könnyen és biztonságosan használható fiókként, anélkül, hogy étel kiömlne, miközben a sütő félig fekszik a tűzben. Az edényeket főzéshez és étkezési célokra használják, és azokat az evőeszközökkel kezelik, amelyek az edények mindkét oldalához becsavaródnak, hogy melegen tarthassák őket hőszigetelő zsebekben. Tartalmaz egy takarót, amely egyben egy zsák is, amely minden hasznos felszerelést tartalmaz.

Projekt neve : Firo, A tervezők neve : Andrea Sosinski, Ügyfél neve : NIMTSCHKE DESIGN - Andrea Sosinski.

Firo A Tűzoltókészlet

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.