Design magazin
Design magazin
Az Értékesítési Iroda

The Curtain

Az Értékesítési Iroda A projekt kidolgozása egyedülálló megközelítést alkalmaz arra, hogy a fémhálót megoldásként használja gyakorlati és esztétikai célokra. Az áttetsző fémháló létrehoz egy függönyréteget, amely elhomályosíthatja a belső és kültéri tér - a szürke tér közötti határot. Az áttetsző függöny által létrehozott tér mélysége gazdag szintű térbeli minőséget eredményez. A csiszolt rozsdamentes acél fémháló különböző időjárási viszonyok között és egy nap különböző időszakaiban változik. Az elegáns tájképű háló tükröződése és áttetszősége nyugodt kínai stílusú ZEN-teret teremt.

Projekt neve : The Curtain, A tervezők neve : Qun Wen, Ügyfél neve : aoe.

The Curtain Az Értékesítési Iroda

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.