Design magazin
Design magazin
A Vállalati Márkajelzés

Astra Make-up

A Vállalati Márkajelzés A márka ereje nem csak képességében és látásában rejlik, hanem a kommunikációban is. Könnyen használható katalógus, erős termékfotókkal; egy fogyasztóközpontú és vonzó webhely, amely online szolgáltatásokat nyújt és a márkatermékek áttekintését nyújtja. Fejlesztettünk egy vizuális nyelvet a márkaérzet ábrázolásában is, a fotózás divat stílusával és a közösségi médiában folytatott friss kommunikációval, párbeszédet alakítunk ki a vállalat és a fogyasztó között.

Projekt neve : Astra Make-up, A tervezők neve : Paul Robb, Ügyfél neve : Salt & Pepper.

Astra Make-up A Vállalati Márkajelzés

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.