Design magazin
Design magazin
A Szállodafelújítás

Renovated Fisherman's House

A Szállodafelújítás A SIXX szálloda Sanya városában, a Haitang-öböl Houhai falujában található. A kínai déli tenger 10 méterre található a szálloda előtt, a Houhai pedig Kína szörfösének paradicsomaként ismert. Az építész az eredeti háromszintes épületet, amelyet évekig szolgálnak a helyi halászok családjának, átalakítottak egy szörfözési üdülőhely-szállodává a régi szerkezet megerősítésével és a belső tér felújításával.

Projekt neve : Renovated Fisherman's House, A tervezők neve : Li Mi, Ügyfél neve : MODULO Architects (Shanghai).

Renovated Fisherman's House A Szállodafelújítás

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.