Design magazin
Design magazin
A Homlokzati Építészet

Cecilip

A Homlokzati Építészet A Cecilip borítékának kialakítását a vízszintes elemek szuperpozíciója követi, amely lehetővé teszi az épület térfogatát megkülönböztető szerves forma elérését. Minden modul vonalszakaszokból áll, amelyeket a formálandó görbület sugarain belül írnak be. A darabokat 10 cm széles és 2 mm vastag ezüst eloxált alumínium téglalap alakú profiljaihoz használták, és összetett alumínium paneleken helyezték el. A modul összeszerelése után az elülső részt egy 22-es méretű rozsdamentes acél borította.

Projekt neve : Cecilip, A tervezők neve : Dante Luna, Ügyfél neve : Dr. Jesus Abreu.

Cecilip A Homlokzati Építészet

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.